söndag 1 januari 2012

God Jul och Gott Nytt År!!!

Tiden rusar som vanligt fram och vi är mitt uppe i ett härligt jullov!!
Julen firades här hemma med mycket familj, god mat och massor av paket!! Barnen var jätte förväntans fulla och dagen blev mycket lyckad. Vi verkade alla i våran lilla familj ha varit snälla för tomten bjöd på många fina klappar!!
Det nya året blev tyvärr inte firat som planerat då mini bus plötsligt fick feber på själva nyårsafton. Som tur var hade familjen investerat i ett nytt TV spel några dagar innan så vi spelade Disney Adventures hela kvällen!! Det var lugnt och skönt även om vi saknade vårt fina kompis gäng..
Mellan jul och nyår har vi också hunnit med att sova över i stugan för första gången, det är fortfarande ganska rörigt därute men vi börjar komma mer och mer i ordning och ser fram emot att spendera mycket tid där framöver!!
Bästa tjejerna var också här en kväll och "surrade" vilket alltid är mycket uppskattat!!!
Nu återstår en vecka av jullovet, maken kommer jobba av och till och jag och barnen hoppas på att kunna vara ute och leka mycket. V fick skridskor i julklapp och han har verkligen fastnat för det och vill helst åka dagligen, så ni kan nog hitta oss på Rocklunda en hel del!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar